top of page

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Osobnu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. Općenito pravilo je da ne prikupljamo vaše osobne podatke osim ako niste odlučili dati te podatke. Kada odlučite dati svoje osobne podatke, dajete dopuštenje za korištenje tih podataka u svrhe navedene u ovim pravilima o privatnosti. Ako odlučite ne dati te podatke, to može ograničiti značajke proizvoda i usluga.

Podaci koje tražimo općenito će se koristiti za pružanje značajki ili usluge web mjesta vama, poput podrške ili pružanja budućeg sadržaja koji je prilagođen vašim interesima. Opis namjenske upotrebe tih podataka, način na koji se te informacije prikupljaju i mjere zaštite poduzimaju se radi zaštite tih podataka. Kako dati ili opozvati suglasnost za prikupljanje i upotrebu tih podataka u potpunosti će se opisati unutar ove politike o privatnosti.

Koja vrsta podataka se prikuplja
Možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću dostupnog obrasca (kontakt obrazac, newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

 

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke: Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

 

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca, newsletter-a su ime i e-mail. Koristimo određeni broj usluga poslovnih partnera za obradu osobnih podataka u naše ime. Ove tvrtke su pažljivo odabrane i sve su u skladu s propisima.

 

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka
U bilo kojem trenutku slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

  • pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama

  • ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama

  • brisanja svih osobnih podataka koje smo prikupili o Vama, uz Vaš zahtjev

  • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka

  • prigovora na obradu Vaših osobnih podataka

  • zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje imamo, u svrhu prijenosa trećoj strani.

 

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodno navedenih prava, budite slobodni kontaktirati nas putem kontakt obrasca na našoj web stranici. Također nas možete kontaktirati i elektroničkom poštom koja je navedena na web stranici.

 

Sigurnost vaših osobnih podataka
Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na sigurne servere.

Upotreba Kolačića

Politiku kolačića i koje koristimo možete pročitati ovdje.

Povreda podataka
O svakoj povredi osobnih podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno nacionalno tijelo za zaštitu podataka u roku od 72 sata od povrede, ako utvrdimo da su osobni podaci pretrpjeli povredu ili na Vaš zahtjev.

bottom of page