top of page

UVJETI KORIŠTENJA

Ovi Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila koja se odnose na korištenje internetskih stranica www.kriptovalute-drkripto.com, svih pridruženih stranica, servisa, internet portala, usluga, proizvoda i ostalih kanala komunikacije kojima upravljamo. Kada kažemo “mi” „naš“ ili “DR Kripto“ onda govorimo o DR Kripto, obrt za usluge i trgovinu, vl. DOMINIK RANTEŠ.

 

UPOZORENJE

Živimo u svijetu digitalnih i financijskih prevara koje se realiziraju alatima lažnih profila i platformi u digitalnom obliku. Stoga smo dužni sa Vama podijeliti upozorenje da DR Kripto ne trguje sa tuđim novcem bilo da se radi o pravnim ili fizičkim osobama te radi vlastitih mjera opreza nećemo Vas nikada prvi kontaktirati kako bismo otklonili mogućnost bilo kojeg oblika prevare.


Pravo korištenja web stranica, internet portala i ostalih kanala komunikacije osobno je pravo krajnjeg korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da, iako je internet općenito sigurna okolina, ponekad dolazi do prekida usluga ili do događaja koji su izvan naše kontrole. Stoga, mi ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da zbog navedenih razloga pristup informacijama, sadržaju uslugama ili proizvodima ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

 

Odgovornost
Kada koristite bilo koji naš sadržaj, informaciju, uslugu ili proizvod razumijete i slažete se sa niže navedenim:

  • nismo odgovorni posjetitelju, korisniku ili trećoj strani za bilo kakve nastale gubitke koji podrazumijevaju, ali nisu ograničeni na gubitke kao rezultat trgovanja na financijskom tržištu, propuštene prilike ili bilo koji oblik štete. Sve informacije i sadržaj pronađen na DR Kripto web stranici, blogu, društvenim mrežama, e-mailu, internet portalima i ostalim kanalima komunikacije su informativno-edukativnog karaktera i ne smiju se shvatiti kao financijski, pravni ili bilo kakav savjet, nagovor na kupnju ili poticaj na sudjelovanje na bilo kakvom financijskom tržištu. Nismo ovlašteni financijski ili pravni savjetnici.

  • nismo odgovorni za objave posjetitelja, korisnika usluga/proizvoda ili trećih strana na ranije navedenim kanalima komunikacije. Iako smo jasno naznačili pravila ponašanja na kanalima komunikacije ne možemo kontrolirati i odgovarati za bilo kakve netočne, neprimjerene ili nezakonite informacije koje pronađete. Neprimjeren sadržaj će biti brisan i blokiran.

  • ne odgovaramo za štetu ili povredu koja nastane kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg sadržaja, usluge ili proizvoda. DR Kripto će uložiti razuman napor kako bi se na našoj web stranici, internet portalima i ostalim kanalima komunikacije nalazili točni i aktualni podaci, ali ne možemo biti odgovorni za njihovu primjenu.

  • mjenjačnice, futures, options ili bilo kakvo trgovanje na financijskom tržištu je vrlo rizično. Svjesni ste rizika i sudjelujete u istima na vlastitu odgovornost. Svatko može interpretirati informacije na svoj način i zato uvijek provedite vlastito istraživanje i konzultirajte se sa ovlaštenom osobom te donosite vlastite odluke.

 

Sadržaj i informacije su namijenjene isključivo punoljetnim osobama (dob 18 godina ili više). Bilo kakva registracija, pristup ili korištenje usluga ili proizvoda je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Korištenjem usluge ili proizvoda predstavljate sebe i garantirate da imate navršenih 18 godina ili više te da se slažete sa ovim uvjetima korištenja.

Ponašanje krajnjeg korisnika
Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje neprimjerenih ili na drugi način neprihvatljivih te protuzakonitih sadržaja, kao niti onih koji krše neka od prava bilo koje strane ili sadrže viruse i drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju na sebe odgovornost za svaku štetu koja je posljedica kršenja nekog prava ili za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći. Također, pridržavamo pravo (ali ne i obvezu) da korisničke poruke i profile u cijelosti ili djelomično izbrišemo ili trajno blokiramo pristup na svim kanalima komunikacije.

Kupovina usluga i proizvoda
Sve usluge i proizvodi vidljivi na web stranici, internet portalima i ostalim kanalima komunikacije se mogu kupiti preko web stranice ili kontaktiranjem DR Kripto. Nakon što kupite uslugu ili proizvod dobit ćete odgovarajući pristup, informacije i sadržaj. Kupovinom usluge ili proizvoda potvrđujete da ste pročitali uvjete korištenja i pravila o privatnosti te ih razumijete i u potpunosti se sa njima slažete.

Povrat novca
DR Kripto nudi povrat novca u slučaju da korisnik nije u mogućnosti pristupiti plaćenoj usluzi ili proizvodu. U tom slučaju potrebno je kontaktirati DR Kripto na e-mail dr.kripto@outlook.com sa potrebnim informacijama kao što je broj transakcije i opisati problem. U slučaju nemogućnosti rješavanja problema DR Kripto će napraviti povrat plaćenog iznosa za uslugu ili proizvod. Ukoliko korisnik ne dostavi točne podatke o uplati ili je usluga odnosno proizvod isporučen, onda povrat nije moguć.

Otkaz usluge ili proizvoda
Ukoliko ne želite više koristiti uslugu ili proizvod možete ju sami otkazati ili nas kontaktirati putem e-maila te kontakt obrasca navedenog na web stranici pa ćemo ju otkazati u vaše ime. DR Kripto ima pravo otkazati uslugu ili proizvod na Vaš zahtjev ili ukoliko kršite uvjete korištenja.

Intelektualno vlasništvo
Sadržaj i informacije pronađene na internet stranici, internet portalima, uslugama, proizvodima i ostalim povezanim kanalima komunikacije od DR Kripto je naše autorsko pravo ili je ustupljeno nama, a u vlasništvu je trećih osoba. Sadržaj se ne smije reproducirati i distribuirati. Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice, ostalih kanala komunikacije, usluga ili proizvoda koja su u vlasništvu DR Kripto na druge stranice. Nije dopuštena uporaba bilo kojeg materijala sa ovih stranica, kanala komunikacija, proizvoda ili usluga u svezi s prodajom ili nuđenjem proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Zabranjeno je dijeljenje sadržaja koji se nalazi unutar plaćenih usluga i proizvoda.

Promjena uvjeta
DR Kripto zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatramo potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj, usluge, proizvode ili bilo koji od ovdje navedenih uvjeta korištenja i/ili pravila o privatnosti te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Savjetujemo korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promijene uvjeta korištenja ili pravila o privatnosti, i vi nastavite koristiti naš sadržaj, internetske stranice, usluge i proizvode podrazumijeva se da prihvaćate uvjete korištenja i pravila o privatnosti koji su trenutno važeći. Bilo kakva izmjena ili brisanje uvjeta i pravila stupit će na snagu odmah nakon što bude objavljena na stranicama. Bilo kakvo korištenje sadržaja, usluga i proizvoda od strane krajnjeg korisnika nakon takve obavijesti podrazumijevat će se kao prihvaćanje tih promjena.

Pravo izmjene sadržaja
DR Kripto zadržava pravo izmjene sadržaja web stranica, internet portala, proizvoda, usluga i ostalih kanala komunikacije na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Poštujemo privatnost posjetitelja na našoj web stranici i prikupljat ćemo samo osobne podatke kroz dobrovoljnu registraciju i kupovinu usluga ili proizvoda kao što su npr. ime, prezime, adresa, oib ili e-mail adresa. Ti će se podaci koristiti za udovoljavanje pojedinačnim zahtjevima za informacijama, a biti će temelj za bolje razumijevanje potreba korisnika sa ciljem unaprjeđenja usluga i proizvoda.

 

Pravni sporovi koji mogu nastati kao posljedica korištenja (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

 

Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da nam se punim povjerenjemobratite na e-mail adresu: dr.kripto@outlook.com.

bottom of page